Microdermabrasie en IPL

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht uw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

 

Er ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid wordt mooier, gladder, dikker en steviger en neemt weer beter crèmes op. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

 

Reiniging, behandeling met microdermabrasie, mesotherapie en voedende maskers, ter afsluiting cryotherapie (verkoeling). Werkstoffen zoals hyaluron, collageen, vitamines worden ingezet naar behoefte van de huid. Uw huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.

 

Microdermabrasie is geschikt voor iedereen die last heeft van:

- Vermoeide en matte huid - Verstopte poriën - Vlekkerige huid - Verouderde huid met rimpelvorming - Acne en acnelittekens - Littekenweefsel - Rokershuid - Futloze, droge en ruwe huid - Pigmentvlekjes - Zwangerschapsmasker

 

Resultaten diamant microdermabrasie:

- Verfijnt de huidstructuur - Gladde zachte huid - Vermindert pigmentvlekjes - Egaliseert de huidskleur - Verzacht rimpeltjes en lijntjes - Verbetert de bloedcirculatie - Verfrist en verjongt de huid - Het opname vermogen van de huid is aanzienlijk verbeterd

 

Een microdermabrasie behandeling geeft direct resultaat!

Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 tot 10 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) in kuurverband.

E-light ontharing

E-light / IPL staat voor "Intense Pulse Light”. Met speciaal ontwikkelde apparatuur sturen we micro lichtpulsen naar het behandelgebied. Elk "shot” van licht bestaat uit meerdere afzonderlijke micropulsen die elkaar met een vooraf ingestelde regelmaat opvolgen. 

 

Veilig en pijnloos ontharen

De E-light / IPL techniek is zeer effectief en veilig voor elke huid. Het is de nieuwste innovatie op het gebied van intense pulse light en veelzijdiger en veiliger dan bestaande systemen. Er zijn geen bijwerkingen. Tijdens de behandeling voelt u een prikkelend gevoel wat gelijk na de behandeling weg is, geen pijn, geen risico.

 

Huidtypen

De vernieuwde techniek zorgt ervoor dat nagenoeg ieder huidtype kan worden behandeld, in tegenstelling tot veel bestaande systemen in de markt.   

 

Resultaat

Bij de eerste behandeling ziet u na ongeveer een week resultaat, dan vallen de behandelde haartjes uit. Het resultaat wordt bij meerdere behandelingen steeds groter, want dan zijn er andere haarzakjes die in de juiste groeifase behandeld worden. 

 

Permanent

Wanneer het haarzakje in de juiste groeifase geflitst wordt, komt deze niet meer terug. Door hormoon wisselingen kunnen er op enkele plaatsen toch weer nieuwe haren groeien. Hiervoor kunt u zo nodig eenmaal per jaar bijvoorbeeld een herhaal behandeling doen.   

 

Aantal behandelingen

Doordat haartjes in verschillende haargroeifasen zitten, is het niet mogelijk alle haartjes in 1 behandeling te flitsen. Afhankelijk van uw huidtype, haargroeisnelheid en haargroeidichtheid zijn meerdere behandelingen nodig. Tijdens het eerste gratis advies gesprek wordt dit met u besproken. Het verschilt per behandeling en per persoon.       

 

Voor de behandeling:

Tot vier weken voor de behandeling:

*De huid niet bruinen door zon of onder zonnebank

*Niet epileren of ontharen met ontharingswax

*Tot twee weken voor de behandeling:haren niet bleken

*Tot tien dagen voor de behandeling geen zelf bruinende producten gebruiken

*Scheren en knippen is toegestaan

*Laat enkele dagen voor elke behandeling uw haren groeien, 1 á 2 mm.   

 

Na de behandeling:

Direct na de behandeling kan er wat roodheid en zwelling optreden, dit duurt hooguit enkele uren. U kunt de huid eventueel nog wat koelen met bijvoorbeeld een icepack. Ook kunt u een verzachtende crème gebruiken

 

*De eerste twee dagen na de behandeling mag u geen gebruik maken van sauna of een heet bad       

*Tot twee weken na de behandeling, niet bruinen onder zon of zonnebank

*De huid beschermen tegen daglicht met een crème met factor 30

*Tot na de laatste behandeling mag u uw haren niet harsen of epileren

*Scheren mag wel

Mooie jonge huid

Met Microdermabrasie

Jan Evertsenstraat 7 

1057 BL  Amsteram

  06 41 45 28 90

020 7531 310

info@kapsalontetuan.nl